afbeelding-bio-peeling-voor-op-de-pagina-zelf-800x300

De 2B Biopeeling is een natuurlijke peeling en richt zich op pure huidverbetering. Deze kruidenpeeling bevat geen zuren en werkt in op het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid. Het heeft een helende werking en pakt op innovatieve wijze onvolkomenheden van de huid aan. Tekenen van huidveroudering verdwijnen, de huid vernieuwt zich en de teint licht op. Het is tevens de perfecte anti aging behandeling om preventief de huid stralend en gezond te houden.

In tegenstelling tot scrubs die oppervlakkig werken en vanaf de buitenkant dode huidcellen verwijderen, start de 2B Biopeeling het exfoliatieproces van binnen uit. Net zoals ons lichaam vreemde stoffen afstoot, stimuleren de krachtige 100% natuurlijke ingrediënten de huid om de verstikkende dode huidcellen los te laten en komt er een gezonde nieuwe frisse huid van binnenuit voor terug. De chinese kruidenpeeling werkt zelfs tot 10 dagen na de behandeling intensief door in de huid en activeert in deze dagen de celdeling.

Effectief bij:                                                                                                 

 • Acne en onzuiverheden
 • Anti-aging, anti rimpel behandeling
 • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
 • Zwangerschapsmasker
 • Grove poriën
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Vette, glimmende huid
 • Littekens, striae

 

 

Door deze behandeling wordt de huid diep gezuiverd, de celstofwisseling wordt opnieuw geactiveerd en de huidspanning wordt van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes.Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderen. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.

 

Nazorg Biopeeling: 

Omdat de 2B Biopeeling nog 10 dagen in uw huid doorwerkt geven wij u graag enkele tips:

 • Drink 1,5 tot 2 liter water per dag. 
  Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet voldoende water drinkt kunt u door afvalstoffen last krijgen van huidonzuiverheden of hoofdpijn. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken de dag na de behandeling.
 • Gebruik de producten die na de behandeling geadviseerd worden voor een optimaal resultaat.
  U behaalt hierdoor snellere en mooiere resultaten, en beperkt ook de kans op en evt. allergische reactie
 •  Gebruik een beschermende en verzorgende Sun Block. 
  Sluit uw dagverzorging af met een SPF (sun block) om zo uw huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.
.

Prijs € 72,50

Een kuur van 3 behandelingen € 189,00. Voor het beste resultaat van een kuur is het belangrijk  3 behandelingen in een korte periode te ondergaan, zodat de behandelingen in elkaar overlopen. Uiteraard krijg je hier een persoonlijk advies is. Gemiddeld is een kuur 3 behandelingen in +/- 2 weken.

Heeft u vragen over een kuur 2 B Biopeeling en het gebruik van producten voor thuis tijdens deze intensieve kuur,  vul dan het contactformulier in op de website.

loveli-2
naobay-50wit
marcinbane
emotion
maluwilz-wit
2b-biobeauty-4