shutterstock_209265583

Emotion Biological Skincare heeft de focus op een droge huid. Alle producten hebben basis het unieke ESU Biocomplex. Dit werkstoffen complex bestaat uit hoogwaardige plantaardige oliën, natuurlijke wassen, extracten van plantaardige oliën en actieve biologische ingrediënten. De huid voelt na de behandeling super zacht aan en is gevoed met de juiste beschermende en hydraterende ingrediënten. De producten van Emotion communiceren met de huid waardoor ze zeer intensief werken.

De basis behandeling van Emotion bestaat uit:

Huidanalyse

Reiniging en lotion

Epileren

Scrub

Verwijderen van onzuiverheden

Massage met warme massagekaars

Emotion Creme Masker

Dagverzorging en Huidadvies

Prijs € 59,50

Alle producten van Emotion zijn het resultaat van wetenschappelijk onderzoek. En zijn speciaal ontwikkeld om de huid te laten ontspannen.

Emotion is dé remedie tegen stress en helpt je huid bij herstel. En dat voel je meteen vanaf de 1ste behandeling. Met deze biologische producten wordt jouw schoonheidsritueel een dagelijks geluksmomentje.

Emotion: De emotie van een gezonde huid!

Emotion bevat GEEN ingrediënten die de huidfuncties veranderen/ aantasten zoals minerale oliën , paraffine en vaseline. Ultrazuiver water en innovatieve verpakkingen beperken het gebruik van conserveringsmiddelen. Alle producten van Emotion zijn dermatologisch getest en hebben een nikkel test ondergaan.

Meer info over Emotion vind je op ww.emotion4you.nl

 

loveli-2
evetaylor
merken1
marcinbane
emotion
maluwilz-wit