Emotion is De Droge Huidspecialist en heeft echt de focus op een droge huid. Daarnaast bevatten de producten ingrediënten met een intensieve anti aging werking.

.”Beleef de Emotie van een Gezonde Huid! ”

Tijdens deze behandeling worden werkstoffen gebruikt die aan de behoefte van een droge huid voldoen. Het laat  je ervaren hoe fijn je huid aan kan voelen. Een huid die structureel droog is wil gereinigd, gehydrateerd en gevoed worden zonder daarbij de huid uit te drogen. En hier gaat het helaas vaak mis.  Op de juiste manier een droge huid verzorgen is mogelijk als er in de producten bepaalde belastende werkstoffen vermeden worden. Zo zijn de producten van Emotion vrij van minerale oliën, vaseline en paraffine. Huidverzorging en huidverbetering van een droge huid gaat om wederopbouw en het heropvoeden van de huid. De producten van Emotion bevatten ingrediënten die de tekorten van een droge huid aanvullen. Namelijk het tekort aan vetten. Het ESU biocomplex, wat bestaat uit sheabutter, plantaardige oliën , bijenwas en anti-oxidanten, met daaraan toegevoegd actieve ingrediënten maken jouw droge huid echt blij. Je huid zal de werkstoffen opnemen als iets van zichzelf en zal zichtbaar en voelbaar verbeteren.

Emotion is De Droge Huidspecialist en helpt jouw droge huid gezond te worden!

Tijdens de Emotion Deluxe Treatment worden de producten aangepast aan wat uw huid op dat moment nodig heeft. Zodat de Deluxe Treatment op maat gemaakt is voor je huid.

De Emotion Deluxe Treatment bestaat uit:

  • Dubbele reiniging
  • Epileren
  • Enzymatische peeling incl Skinscrubber of  Special Skin Scrub
  • Verzorgend Cream masker
  • Drukpuntmassage gezicht
  • Gezicht/nek/schoudermassage met Emotion Hot Balm Massage Candle
  • Vliesmasker incl rode warmtelamp
  • Drukpuntmassage hoofdhuid
  • Oogverzorging en Dagverzorging
  • Huidadvies

Prijs € 82,50

 

Heb je liever een Comfort ( basis) Treatment van Emotion?

Dat kan! Prijs van de basisbehandeling ( 1 uur)  is € 67,50

Alle producten van Emotion zijn het resultaat van wetenschappelijk onderzoek. Dankzij intensieve studies over de droge huid heeft Emotion Skincare deze unieke productlijn ontwikkelt. Emotion Skincare is een echte droge huidspecialist! Met deze producten wordt het schoonheidsritueel voor jouw droge huid een dagelijks geluksmomentje. De producten voeden, herstellen en bieden jouw droge huid een extreem fijn comfort gevoel.

Emotion bevat dan ook GEEN ingrediënten die de huidfuncties veranderen/ aantasten zoals minerale oliën , paraffine en vaseline. Ultrazuiver water en innovatieve verpakkingen beperken het gebruik van conserveringsmiddelen. Alle producten van Emotion zijn dermatologisch getest en hebben een nikkel test ondergaan.

Nieuwsgierig naar meer informatie over de producten van Emotion?

Klik op de volgende link: Emotion Skincare