Op deze pagina worden regelmatig interessante ( nieuwe) producten uitgelicht

 

Loveli Deodorant

Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt.

Puur natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken.

  • ​Deze deodorant sluit je huid niet af. Je zweet dus nog wel (anders kan je lichaam ook zijn afvalstoffen niet kwijt), maar je ruikt het niet.
  • De sheabutter in de deodorant kan vlekken veroorzaken in je kleding. Je kunt het er natuurlijk wel uitwassen, maar beter is het om de deodorant even te laten drogen voordat je je kleding aantrekt.
  • Je doet gemiddeld 6 weken met 1 kleine deodorantstick of ruim 3 maanden met een grote stick.
  • Is je lichaam echt verslaafd geraakt aan de ingrediënten in je gewone deo, dan kan het eerst lijken alsof je juist erger gaat zweten. Je lichaam is aan het detoxen. Houd vol, het is het waard!

 Prijs:  Loveli Deo € 7,99   /   Loveli Deo XL € 14,99

Loveli deodorant bestellen/reserveren? Dit kan telefonisch of via whats app 0628409147, of stuur een berichtje via het contactformulier op de website.

Intelligent Skin Therapy Maskers

Deze individuele vliesmaskers voor thuisgebruik zijn gemaakt van bananenkatoen en echt een feestje voor je huid!

Biologische werkstoffen met van plantaardige en fruit afgeleide geurstoffen hebben een intensieve verzorgende werking voor de huid. Zowel de oorsprong als de productie van deze maskers garandeert je een eerlijke en veilige cosmetica!

 

Er zijn verschillende maskers verkrijgbaar voor o.a. een gevoelige huid, een onzuivere huid, een vale huid, vermoeide huid, vochttekort, een beschadigde huid, een verslapte huid, rimpels,  etc. Kortom voor elke huid en elke leeftijd een passend masker en heerlijk om regelmatig te doen. Je huid is je echt dankbaar!

 

Het masker kan op ieder moment, maar bij voorkeur s ‘ avonds gebruikt worden. Eerst uiteraard het gezicht reinigen zodat de werkstoffen goed op een schone huid kunnen inwerken. Zorg dat het masker goed aansluit op de huid om verdamping naar buiten te voorkomen. De zachte vezels van het bananenkatoenen masker zorgen voor een mooie aansluiting op het gezicht waardoor de actieve werkstoffen zo diep mogelijk kunnen worden opgenomen. Na 15 a 20 minuten het vliesmasker afnemen en het restant heerlijk inmasseren. Deze werkstoffen mogen dan de hele nacht blijven zitten voor een optimale werking. Indien gewenst kan een nachtcreme eroverheen.

Prijs Intelligent masker € 6,00 

loveli-2
evetaylor
merken1
marcinbane
emotion
maluwilz-wit