2 B Biopeeling

De nieuwe generatie verzorgingsproducten van 2B BioBeauty vormt in samenwerking met de Biopeeling een echte verjongingskuur voor de huid. De tekenen van huidveroudering worden zichtbaar vertraagd. Dankzij de hoogtechnologische en kundig samengestelde actieve bestanddelen, beantwoorden de 2B Bio Beauty producten aan de verwachtingen van de moderne vrouw, ongeacht leeftijd, huidtype en milieu.

2B BioPeeling staat garant voor een uiterst doeltreffend behandelingsprogramma met verbluffende resultaten. De Biopeeling geeft een mooi resultaat bij Acne, Anti Aging, Pigmentvlekken, Vale ( rokers)huid, en andere huidproblemen.

 

Manuele microdermabrasie voor huidverbetering

De 2B Bio peeling’ is een kruidenpeeling die gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Een Biopeeling behandeling stimuleert je huid om zich te vernieuwen. Waardoor dode huidcellen van de huid "afvallen"en onzuiverheden worden verwijderd. Dit dankzij krachtige en natuurlijke ingrediënten. In tegenstelling tot andere peelings, die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de ‘2B Bio peeling’ het afschilferingsproces van binnenuit. De vezeltjes die vanuit de kruidenpeeling je huid intrekken gaan je huid in de diepte activeren en aanzetten tot celvernieuwing. 

Welk resultaat kun je verwachten?

Je huid wordt diep gezuiverd en oppervlakkige huidoneffenheden verdwijnen, je celdeling wordt geactiveerd en de huidspanning wordt van binnenuit versterkt zodat rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderen. Groffe poriën worden gladder en pigmentvlekken minder zichtbaar. Het is spectaculair te noemen hoe goed je huid er direct al na de eerste behandeling uitziet. De peeling geeft een direct zichtbare "Natural Glow" en activeert je huid tot 10 dagen na de behandeling. Belangrijk is gedurende 10 dagen verantwoord om te gaan met de zon en dagelijks een zonbescherming te gebruiken en uiteraard het productadvies op te volgen