Emotion Deluxe Treatment

Beleef de Emotie van een Gezonde Huid

Emotion is De Droge Huidspecialist en heeft echt de focus op een droge huid. Daarnaast bevatten de producten ingrediënten met een intensieve anti aging werking.

Tijdens deze behandeling worden werkstoffen gebruikt die de tekorten van een droge hudi aanvullen. Het laat  je ervaren hoe fijn je huid aan kan voelen. Een huid die structureel droog is wil gereinigd, gehydrateerd en gevoed worden zonder daarbij de huid uit te drogen. En hier gaat het helaas vaak mis.  Op de juiste manier een droge huid verzorgen is mogelijk als er in de producten bepaalde juist werkstoffen vermeden worden. Zo zijn de producten van Emotion vrij van minerale oliën, vaseline en paraffine. Huidverzorging en huidverbetering van een droge huid gaat om wederopbouw en het heropvoeden van de huid. Zoals genoemd bevatten de producten van Emotion ingrediënten die de tekorten van een droge huid aanvullen, namelijk het tekort aan vetten. Het ESU biocomplex, wat bestaat uit sheabutter, plantaardige oliën , bijenwas en anti-oxidanten, met daaraan toegevoegd actieve ingrediënten maakt jouw droge huid echt blij. Je huid zal de werkstoffen opnemen als iets van zichzelf en zal zichtbaar en voelbaar verbeteren.

De Droge Huidspecialist

Emotion is De Droge Huidspecialist en helpt jouw droge huid gezond te worden!

Tijdens de Emotion Deluxe Treatment worden de producten aangepast aan wat je huid op dat moment nodig heeft. Zo kan een droge huid bijvoorbeeld ook huidverslapping hebben, of bijvoorbeeld juist roodheid en gevoeligheid. De Deluxe Treatment wordt zo samengesteld dat het persoonlijk op maat gemaakt is voor jouw huid.

De Emotion Deluxe Treatment bestaat uit:

  • Dubbele reiniging
  • Epileren
  • Enzymatische peeling incl Skinscrubber of  Special Skin Scrub
  • Verzorgend Cream masker
  • Drukpuntmassage gezicht
  • Gezicht/nek/schoudermassage met Emotion Hot Balm Massage Candle
  • Vliesmasker incl rode warmtelamp
  • Drukpuntmassage hoofdhuid
  • Oogverzorging, Serum en Dagverzorging
  • Huidadvies

Prijs € 89,50

Dagelijks geluksmoment voor jouw huid

Alle producten van Emotion zijn het resultaat van wetenschappelijk onderzoek. Dankzij intensieve studies over de droge huid heeft Emotion Skincare deze unieke productlijn ontwikkelt. Emotion Skincare is een echte droge huidspecialist! Naast de behandelingen in de salon , wordt met de producten voor thuisgebruik het schoonheidsritueel voor jouw droge huid een dagelijks geluksmomentje. De producten voeden, herstellen en bieden jouw droge huid een extreem fijn comfort gevoel en vullen de tekorten in je huid aan. Je huid wordt er echt zichtbaar blij van. 

Emotion bevat dan ook GEEN ingrediënten die de huidfuncties veranderen/ aantasten zoals minerale oliën , paraffine en vaseline. Ultrazuiver water en innovatieve verpakkingen beperken het gebruik van conserveringsmiddelen. Alle producten van Emotion zijn dermatologisch getest en hebben een nikkel test ondergaan.