Over La Belle Visage

Mijn vak is echt mijn PASSIE

Ben jij op zoek naar huidverbeterende behandelingen waarbij de ontspanning niet wordt vergeten?

Dan ben je bij La Belle Visage aan het juiste adres!

Ik ben Liona Langerak, sinds het jaar 2000 met heel veel plezier en passie werkzaam als schoonheidsspecialiste. Ruim 13 jaar heb ik kennis en ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste en bedrijfsleidster in loondienst in de schoonheidsbranche.  In 2013 heb ik de stap genomen mijn eigen schoonheidssalon te openen. Schoonheidssalon La Belle Visage is gevestigd aan Laan van Moerkerken 88 in Mijnsheerenland , een fijne locatie waar ik elke dag opnieuw geniet van mijn mooie vak.

Persoonlijke aandacht

Schoonheidssalon La Belle Visage is de salon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen. Persoonlijke aandacht, huidverbetering, ontspanning en een eerlijk passend huidadvies staan centraal bij mij in de salon. Tijdens elke behandeling word gekeken naar je eigen wensen en naar de behoefte van de huid. Zo komen we samen tot een persoonlijk behandelplan en bijbehorend huidadvies waar jij, maar ook zeker jouw huid super blij van wordt.

Mijn vak staat noooit stil. Regelmatig volg ik dan ook trainingen en bijscholingen om mij verder te blijven ontwikkelen en mijn kennis “up to date” te houden. Dit is iets wat ik voor mijzelf belangrijk vind maar vooral ook belangrijk vind naar mijn klanten toe. 

Een stralende huid

In de salon werk ik met een aantal verschillende merken waaronder  Malu Wilz ,  Emotion Skincare ( Droge Huidspecialist) en Contrage Cosmeceuticals.  Naast deze mooie intensieve  merken werk ik ook met de Biopeeling, Contrage Fruitzuurpeelingen,  de Beauty Angel Collageen Lamp en de Wish Pro voor huidverjonging en huidverbetering. Naast fijne ontspanningmasssage voor het gezicht kan tijdens een aantal behandelingen ook gekozen worden voor bindweefselmassage. 

Elke dag opnieuwe, geniet ik van de stralende huiden en de blije ontspannen gezichten na een behandeling.

Mijn vak is echt mijn PASSIE en vind het geweldig om dit te mogen delen!

Een afspraak bij Schoonheidssalon La Belle Visage is zowel overdag als in de avonduren mogelijk.

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen in de salon!

Lieve Beautygroet, Liona