Beauty Angel

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat ervoor zorgt dat huidveroudering op een natuurlijke manier wordt tegengegaan.  Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt intensief opgenomen en geeft een enorme energieboost aan je huidcellen. Het zorgt ervoor dat de productie van collageen, elastine en hyaluron in de huid wordt geactiveerd. Huidfuncties die door het ouder worden , maar ook die door invloeden van buitenaf trager werken krijgen een echte boost.  Bij het regelmatig ondergaan van een behandeling met de Beauty Angel worden rimpeltjes/fijne lijntjes verminderd,  wordt de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Directe resultaten van de Beauty Angel:

  • Zachte en soepele huid
  • Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd
  • Intensievere opname van werkstoffen uit producten
  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  • Ontspanning en goede gezondheid

Resultaten op lange termijn:

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken
  • Het algehele huidbeeld verbeterd

Voor een optimaal resultaat van Beauty Angel behandelingen is de aanvulling van hoogwaardige huidverzorging voor thuisgebruik belangrijk. Op deze manier haal je het meeste (langdurige) resultaat uit de behandeling(en). Daarnaast  heeft een gezonde levensstijl ook zeker invloed op je huid en op het effect van de behandeling.

De ideale behandeling

De meeste gebruikers spreken al na de eerste behandeling van een ontspanningseffect en een frissere en zachtere huid. Voor de beste resultaten is het aan te raden de Beauty Angel in kuurverband of de behandelingen met enige regelmaat te ondergaan. Door de aanvulling met hoogwaardige huidverzorgingsproducten wordt de werking van de behandeling verhoogd. Daarnaast draagt een gezonde levensstijl ook zeker bij aan het resultaat van een behandeling.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

De Beauty Angel behandeling is voor alle huidtypes geschikt. Personen met een lage bloeddruk, zwangere vrouwen, personen met epilepsie, personen die lijden aan een verhoogde gevoeligheid voor licht of personen die medicijnen gebruiken, die een verhoogde lichtgevoeligheid veroorzaken ( bijv. Antibiotica of Sint- Janskruid), moeten helaas afzien van de collageenbehandeling.

Is het rood licht-gebruik met zonlicht te vergelijken?

Nee, de Beauty Angel maakt gebruik van licht met een speciale frequentie die praktisch geen UV bevat. De huid zal dus ook niet bruinen door de behandeling.

Natuurlijke regeneratie & verjonging van de huid

Wat zijn de oorzaken van huidveroudering?

Huidveroudering wordt door meerdere factoren veroorzaakt. Vanaf het 25e levensjaar neemt de verzorging van de opperhuid met voedingsstoffen af. Dit leidt tot een vermoeide, vale en onregelmatige teint. Naarmate men ouder wordt vertraagt de stofwisseling van de fibroblasten (cellen in het bindweefsel), waardoor het collageen in de huid per levensjaar gemiddeld met 1% daalt. Aangezien collageen de belangrijkste ‘vulling’ van het bindweefsel is, ontstaat er huidverslapping . Tevens ontstaat er vochtverlies, vermindering van de elasticiteit en tenslotte tot rimpelvorming. De Beauty Angel zorgt voor activiteit in de diepere huidlagen waardoor het ervoor zorgt dat dit wordt tegengegaan. Het licht zorgt ervoor dat de productie van lichaamseigen collageen, hyaluron en elastine wordt geactiveerd. Rimpeltjes /lijntjes worden verminderd en het resultaat is een gezonde en strakkere huid en een verfijnder huidbeeld.

Hoe zorgt licht voor huidverjonging?

De Beauty Angel gebruikt licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Het zogenoemde Beauty Light wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid.