Emotion Skincare

Emotion Skincare, De Droge Huidspecialist

Een gezonde huid wordt beschermd door een hydro-lipide film, ook wel sebum ( talg) genoemd. Een delicate balans tussen water en vet houdt de huid gezond. Helaas is deze laag vaak beschadigd door externe (zon, vervuiling, klimaat) en interne factoren(medicatie, cellulaire veroudering, stress, etc.). Op zoek naar een formule die ‘biocompatible’ is met de huid, hebben de wetenschappers van Emotion het ESU biocomplex® ontwikkeld. Deze basiscrème lijkt zoveel mogelijk op de natuurlijke beschermlaag van de huid. De huid herkent de basis als ‘eigen’ en absorbeert de producten daardoor uitstekend.

Het hart van onze producten: E.S.U. Biocomplex®

Het complex bevat essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren uit o.a. plantaardige oliën (jojoba, argan, zwarte bes, etc.), boters (sheabutter etc) en bijenwas. Het mengen van deze plantaardige oliën, wassen en boters is een moeilijk productieproces. Dat proces is daarom exclusief gepatenteerd voor de producten van Emotion. Emotion Skincare is "De Droge Huidspecialist"

ESU biocomplex®

De huid maakt onverzadigde vetzuren niet zelf aan, maar ze zijn wel essentieel voor alle huidtypen, vooral voor de droge huid. Het ESU biocomplex®, is de basis van alle producten binnen Emotion. En vult de tekorten van een droge huid aan. De ingrediënten zijn huididentiek waardoor ze intensief door de huid worden opgenomen. Emotion ondersteunt de natuurlijke functie van de huid, beschermt tegen schadelijke invloeden en gaat stress tegen. Texturen van de producten voelen heerlijk vol aan , trekkken diep de huid in en geven aan aangenaam zacht voedend huidgevoel. 

Resultaat =  een zeer comfortabel huidgevoel!

Bij de behandelingen van Emotion wordt tijdens de massage gebruik gemaakt van de Emotion Hot Balm Candle. Deze warme massagebalsem voelt heerlijk fluweelzacht aan, zodat je nóg meer geniet van de massage. Naast de intensieve ingrediënten voor huidverbetering zorgt Emotion Skincare voor een pure ontspanning. Van de eerste tot de laatste minuut van de behandeling.

Ervaar zelf met de producten van Emotion een ware weldaad voor jouw droge huid!

Emotion Skincare, een productlijn met de volledige focus op de droge huid.