ContrÂge Cosmeceuticals

Huidverbetering dmv fruitzuren

Cerepharma is het bedrijf achter ContrÂge Cosmeceuticals. Een team van plastisch chirurgen, dermatologen en schoonheidsspecialisten besloten hun kennis en praktische ervaring op het gebied van hoogwaardige cosmeceuticals in te zetten en zo is ContrÂge ontstaan. De algemene aanpak van ContrÂge is huidverbetering met een focus op werkzaamheid en maximale tolerantie.

Vakkundige producten

Het laboratorium ven Cerepharma ontwikkelt vakkundig producten om de factoren te bestrijden die zorgen voor huidveroudering. Het doel van de behandelingen is , zowel het natuurlijke huidverouderingsproces vertragen( intrinsieke huidveroudering) , als huidveroudering aanpakken die veroorzaakt wordt door externe factoren ( extrinsieke huidveroudering) zoals bijv. zon, verkeerde levensstijl, verkeerd productgebruik ect. Daarnaast geven de behandelingen van ContrÂge een correctie in het vitamineverlies wat veroorzaakt wordt door blootstelling aan UV straling. Contrâge behandelingen werken ook zeer effectief preventief tegen huidveroudering en bescherming.

Natuurlijke oorsprong

De chemische peelingen zijn van natuurlijke oorsprong. Het woord chemisch heeft te maken met de processen die aan de gang worden gezet in de huid. Amandelzuur komt bijv van de bittere amandel en glycozuur van rietsuiker. Een peeling bestaat uit het aanbrengen van een chemo-exfoliërende vloeistof ( bijv amandelzuur)  met als doel een gecontroleerde afschilfering van de epidermis en bovenste lagen van de dermis. De celvernieuwing wordt geactiveerd en collageen+ elastinegehalte in de huid neemt toe. Er ontstaat een zichtbaar egalere en stralende huid. Contrâge zorgt voor een mooie natural glow!