Malu Wilz

Innovatieve producten

Innovatieve producten en werkstoffen gecombineerd met de passie voor effectieve huidverzorging en prachtige make up vormen de basis van Malu Wilz.

De Malu Wilz Beauté producten bieden voor ieder huidbeeld een passende dagelijkse verzorging. De werkstoffen binnen de verschillende producten van Malu Wilz combineren perfect met elkaar om de beste resultaten te behalen. Kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën worden samen gebracht in een complete uitgebreide huidverzorgingslijn. Speciale producten zoals o.a. ampullen en boosters zorgen voor extra verzorging en kunnen doelgericht ingezet worden wanneer je huid erom vraagt. Malu Wilz gebruikt huididentieke ingrediënten zoals aminozuren, collageen, elastine en hyaluronzuur, met daarbij natuurlijke plantenextracten en biotechnologische hoogwaardig vervaardige stoffen zoals peptiden. 

Met een aanbod van verschillende behandelingen en aangepaste seizoenstreatments laat Malu Wilz je heerlijk genieten van een luxe moment Me-Time terwijl de huid daarbij intensief verzorgd en verwend wordt. 

"SeizoensSpecials"

Per seizoen heeft Malu Wilz een heerlijke seizoensbehandeling. Deze behandelingen zijn afgestemd op het jaargetijde en geven de huid waar het om vraagt in die bepaalde periode. Deze behandelingen zijn heerlijk ontspannend en intensief verzorgend.

Er komt 2x per jaar een seizoenslook Make Up met nieuwe kleuren voor het seizoen wat komen gaat. Ook weer aangepast qua kleurtinten wat past bij het jaargetijde. De make-up van Malu Wilz bestaat uit een milieuvriendelijke collectie en optimale verdraagzaamhied is gewaarborgd door hoge kwaliteitseisen 

Voor het aankomende herfst/winterseizoen is de nieuwe make up look "Classy Nude" uitgebracht. Mooie natuurlijke kleuren die eigenlijk passen bij iedereen voor een stralende natuurlijke look! ( zie foto)