Marc Inbane Natural Tanning

Natuurlijke zelfbruiningsproducten

Een veilig , verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke straling van zon en zonnebanken....Marc Inbane  is al jaren mijn favoriet onder de tanning producten. Zodra het mooi  weer is en de blote benen tevoorschijn komen tover ik eerst Marc Inbane tevoorschijn. Deze natuurlijke zelfbruiningsproducten geven je huid binnen no-time een mooi gebruinde natuurlijk uitziende teint. Echt ideaal! 

  • Makkelijk in gebruik en eenvoudig aan te brengen
  • Bruiningsresultaat te bepalen naar eigen wens
  • Geen vlekken en/of strepen
  • Geen oranje gloed
  • Vrij van parabenen en siliconen

Award winning producten

De award winning producten zitten vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De tanning mousse en spray zijn super fijn voor het lichaam te gebruiken en met de speciale “glove” makkelijk aan te brengen en te verdelen. Geen vlekken, geen strepen en qua kleur een mooie natuurlijke zongebruinde teint.

 

Naast de super fijne tanning producten voor het lichaam heeft Marc Inbane ook het meervoudig Award winnende product "Perle de Soleil". Deze tanning drops zijn makkleijk toe te passen in je dagelijkse verzorgingsroutine, aangezien je de bruiningsdruppels eenvoudig mengt met je eigen dagcreme. Je hebt zelf compleet de controle over het bruiningsresultaat , afhankelijk van hoeveel druppels je gebruikt. Hoe meer druppels, hoe meer bruinnigseffect. Gemiddeld worden tussen 2 en 4 druppels gebruikt , afhankelijk van wat je wensen zijn ongeveer 1x in de 5 a 7 dagen. 

Intensieve zelfbruiner

Voor het gezicht is er naast de Marc Inbane tanning Spray nu de Marc Inbane Perle de Soleil. Deze bruiningsdruppels zijn ontwikkeld om zelfbruining voor het gezicht nog makkelijker te maken. De tanning drops meng je eenvoudig met je eigen dagcreme. Je favoriete dagcreme wordt naast puur je dagcreme een intensieve zelfbruiner. Heel makkelijk naar wens te doseren zodat je zelf je gewenste bruining kan bepalen. Super makkelijk en fijn in gebruik! Je gebruikt naar wens tussen de 2 en 4 druppels , meng ze door je dagcreme, dagcreme verdelen, en klaar. Niet vergeten even je handen te wassen na het aanbrengen ivm de bruining.