ContrÂge Fruitzuur Peeling

Cerepharma is het bedrijf achter ContrÂge Cosmeceuticals. Een team van plastisch chirurgen, dermatologen en schoonheidsspecialisten besloten hun kennis en praktische ervaring op het gebied van hoogwaardige cosmeceuticals in te zetten en zo is ContrÂge ontstaan. De algemene aanpak van ContrÂge is huidverbetering met een focus op werkzaamheid en maximale tolerantie.

Het laboratorium ven Cerepharma ontwikkelt vakkundig producten om de factoren te bestrijden die zorgen voor huidveroudering. Het doel van de behandelingen is , zowel het natuurlijke huidverouderingsproces vertragen( intrinsieke huidveroudering) , als huidveroudering aanpakken die veroorzaakt wordt door externe factoren ( extrinsieke huidveroudering) zoals bijv. zon, verkeerde levensstijl, verkeerd productgebruik ect. Daarnaast geven de behandelingen van ContrÂge een correctie in het vitamineverlies wat veroorzaakt wordt door blootstelling aan UV straling. Contrâge behandelingen werken ook zeer effectief preventief tegen huidveroudering en bescherming.

De chemische peelingen zijn van natuurlijke oorsprong. Het woord chemisch heeft te maken met de processen die aan de gang worden gezet in de huid. Amandelzuur komt bijv van de bittere amandel en glycozuur van rietsuiker. Een peeling bestaat uit het aanbrengen van een chemo-exfoliërende vloeistof ( bijv amandelzuur)  met als doel een gecontroleerde afschilfering van de epidermis en bovenste lagen van de dermis. De celvernieuwing wordt geactiveerd en collageen+ elastinegehalte in de huid neemt toe. Er ontstaat een zichtbaar egalere en stralende huid. Contrâge zorgt voor een mooie natural glow!

Een Contrâge Peeling Treatment bestaat uit:

 • Intake gesprek
 • Reiniging
 • Bijwerken wenkbrauwen
 • Evt onzuiverheden verwijderen
 • Pre Peel ter voorbereiding op de peeling
 • Fruitzuurpeeling
 • Neutraliseren peeling
 • Peel off masker of Vliesmasker
 • Nek/Schoudermassage incl drukpuntmassage hoofdhuid
 • Serum + Dag ( evt Nacht) verzorging  + zonbescherming
 • Bij deze behandeling krijg je ook een handbehandeling kado!

Prijs Contrage Peeling Treatment  € 97,50

Prijs Contrâge Peeling Treatment € 95,-

Na de Peeling treatment is het belangrijk consequent een zonnefactor te gebruiken. Tevens adviseer ik de Cream Confort van Contrage de 1ste 4 dagen na de behandeling te gebruiken. Deze creme geeft een intensieve barriere bescherming en heeft je huid echt nodig.

Na de peeling gedurende 24 uur GEEN sauna en zonnebank/zon en niet zwemmen. tevens oppassen met hitte vlakbij de huid ( bijv een föhn).

Voorafgaand aan de behandeling krijg je een intakegesprek en nemen we de contra-indicaties door zodat we zeker weten dat de peeling geschikt is voor je. Tevens bespreken we  de nazorg die van belang is na de peeling voor het resultaat en effect van de behandeling.