Beauty Angel Herbal Peeling

De Beauty Angel Herbal Peel  is een huidverbeterende en huidverjongende behandeling die werkt op het natuurlijke herstellingsvermogen van onze huid. Deze kruidenpeeling is samengesteld uit een mix van natuurlijke ingrediënten zoals o.a. Blaaswier, Witte Sprongilla en Algen. De peeling is zo samengesteld dat deze perfect werkt in combinatie met de Beauty Angel Collageen Lamp. De combinatie van de Herbal Peel samen met de lichttherapie van de Beauty Angel Collageen Lamp zorgt voor een optimaal resultaat.

De huid wordt van binnenuit gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen waardoor doffe dode huidcellen van de huid worden afgestoten. In tegenstelling tot veel peeling methoden werkt deze peeling niet van buitenaf maar echt vanaf de diepere huidlagen naar buiten toe.  Daarnaast wordt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur geactiveerd wat zorgt voor een verbetering van elasticiteit, versteviging en hydratatie in de huid. Kort gezegd werkt deze behandeling zeer intensief en op een natuurlijke wijze tegen het huidverouderingsproces van onze huid.

Deze behandeling is in te zetten voor:

  • Beginnende lijntjes/ rimpels
  • Huidverslapping
  • Vochtarme huid
  • Acne
  • Droge huid
  • Vette huid
  • Doffe, vale huid
  • Vermoeide huid
  • Oppervlakkige pigmentvlekjes

Resultaten van de Herbal Peel in combinatie met de Beauty Angel Collageen Lamp:

De Herbal Peel reinigt de huid intensief van dode huidcellen en indien aanwezig het overtollige talg ( Onzuiverheden) De huid wordt gladder, frisser , elastischer en zal er stralender uitzien. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de aanmaak van nieuwe huidcellen zal worden geactiveerd. Wat een positieve invloed heeft op het collageen en elastine in onze huid. Een extra boost tijdens deze behandeling geeft de Beauty Angel Collageen Lamp welke wordt ingezet na de Herbal Peel. De productie van collageen, elastine en hyaluron wordt geactiveerd wat zorgt voor vermindering van ( fijne) lijntjes en rimpels en een verbetering van het vochtgehalte en elasticiteit.

Deze Top Treatment geeft een volledige reset van de huid.

De Herbal Peel in combinatie met de Beauty Angel is  zowel los als in kuurverband te boeken.

Prijs Beauty Angel Herbal Peeling: € 109,50 

Kuur van 3 behandelingen in 2 weken tijd: € 295,00