Ben jij op zoek naar huidverbeterende behandelingen waarbij de ontspanning niet wordt vergeten?

Dan ben je bij La Belle Visage aan het juiste adres!

Ik ben Liona Langerak, sinds het jaar 2000 met heel veel plezier en passie werkzaam als schoonheidsspecialiste. In 2013 heb ik de stap genomen mijn eigen salon te openen. Schoonheidssalon La Belle Visage is gevestigd aan Laan van Moerkerken 88 in Mijnsheerenland.

Schoonheidssalon La Belle Visage is de salon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen. Persoonlijke aandacht, huidverbetering, ontspanning en een eerlijk passend huidadvies staan centraal bij mij in de salon. Tijdens elke behandeling word gekeken naar je eigen wensen en naar de behoefte van de huid. Zo komen we samen tot een persoonlijk behandelplan en bijbehorend huidadvies waar je huid blij van wordt.

Regelmatig volg ik trainingen om mij verder te blijven ontwikkelen en mijn kennis “up to date” te houden. Dit is iets wat ik voor mijzelf belangrijk vind maar vooral ook belangrijk vind naar mijn klanten toe.

In de salon werk ik met verschillende merken. Mijn 2 hoofdmerken zijn Malu Wilz en Emotion Skincare ( Droge Huidspecialist) . Naast deze mooie intensieve  merken werk ik ook met de Biopeeling, Contrage Fruitzuurpeelingen,  de Beauty Angel Collageen Lamp en Bindweefselmassage voor natuurlijke huidverbetering.

Elke dag geniet ik weer van de stralende huiden en de blije ontspannen gezichten bij het verlaten van de salon. Mijn vak is echt mijn PASSIE en vind het geweldig om dit te mogen delen!

Een afspraak bij Schoonheidssalon La Belle Visage is zowel overdag als in de avonduren mogelijk.

Ik kijk er naar uit je te verwelkomen in de salon!

Lieve Beautygroet, Liona

 

 

 

 

 


Een impressie van de salon: