Mijn naam is Liona Langerak, inmiddels ruim 19 jaar met veel plezier werkzaam als schoonheidsspecialiste. In 2013 heb ik de stap genomen mijn eigen salon te openen aan de Breestraat in Westmaas. Na bijna 6 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en is de salon verhuist naar een nieuwe locatie. Het nieuwe adres van La Belle Visage per 1 maart 2019 :  Laan van Moerkerken 88, Mijnsheerenland. 

Schoonheidssalon La Belle Visage is de salon waar huidverbetering en ontspanning samenkomen. De persoonlijke aandacht en een eerlijk passend huidadvies staan centraal bij mij in de salon. Tijdens elke behandeling word gekeken naar de wensen van de klant en naar de behoefte van de huid op dat moment. Zo komen we samen tot een persoonlijk behandelplan en bijbehorend huidadvies.

Regelmatig volg ik trainingen om mij verder te blijven ontwikkelen en mijn kennis “up to date”te houden. Dit is iets wat ik voor mijzelf belangrijk vind maar vooral ook belangrijk vind naar mijn klanten toe.

Elke dag geniet ik weer van de stralende huiden en de blije ontspannen gezichten bij het verlaten van de salon. Mijn vak is echt mijn PASSIE en vind het geweldig om dit te mogen delen!

Een afspraak bij schoonheidssalon La Belle Visage is zowel overdag als in de avonduren mogelijk.

Tot ziens bij Schoonheidssalon La Belle Visage!

Lieve Beautygroet, Liona

Een impressie van de salon:

 

 

 

 

 

loveli-2
evetaylor
merken1
marcinbane
emotion
maluwilz-wit